Erős- és gyengeáramú kivitelezés

Erős- és gyengeáramú hálózatok kivitelezését és tervezését  többéves tapasztalattal rendelkező szakképzet kollégáink végzik. Magabiztos tudásuknak köszönhetően bármilyen feladatot megoldanak, legyen szó akár a legegyszerűbb hagyományos, akár a legösszetettebb ipari rendszerről. 

Struktruált hálózatok tervezését és kivitelezését  egyaránt vállaljuk. 

A strukturált és az erős- és gyengeáramú hálózatok esetében is minden alkalommal helyszíni felmérés előzi meg az árajánlattételt. Konzultáció után javaslatot teszünk a hálózat megfelelő kiépítésére, módosítására vagy esetleges biztonságosabbá tételére. 

Az elektromos munka tervezése során szakképzett munkatársakkal, műszaki, jogszabályi és környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve, gyorsan és precízen dolgozunk. Az elektromos hálózatokat minden esetben a vonatkozó szabványok szerint építjük ki, ellátva azokat érintésvédelemmel, szükség esetén túlfeszültség (villám) védelemmel. Minden esetben a legkorszerűbb anyagokkal és technikával dolgozunk. A kapcsolószekrények, biztosítószekrények felszerelése során az esztétikai szempontokat is figyelembe vesszük, ipari körülmények esetében a megnövelt tartósság a legfőbb szempontunk.