Rólunk

A Proconsul Kft. 1992-ben alakult épületgépészettel foglalkozó családi vállalkozásként, napjainkra azonban a cég profilja jelentősen kibővült. Előbb a porfestés és felületkezelés, majd a fémmegmunkálás, automata szemcseszórás, szállítás, erős- és gyengeáramú villanyszerelés, strukturált hálózatok tervezése, kivitelezése és a porfestő, valamint az oldószeres berendezések kereskedelme is rákerült a színes palettára. 

Gépparkunk és állományunk bővítésével, berendezéseink fejlesztésével rövid időn belül kinőttük a családi vállalkozás kereteit. Fő ágazatunk a szinterezés (más néven porfestés), amely szinte a kezdetektől alapszolgáltatásunk volt. Az általunk biztosított magas minőség és a rendkívül gyors átfutási idő tette lehetővé, hogy bekerülhessünk az élmezőnybe.

Partnereink visszajelzéseit mindig szívesen vesszük és szem előtt tartjuk az üzem folyamatos fejlesztése során, ennek is köszönhető, hogy 2021-ben befejeződött  a porfestő sorunk cseréje, így már a nagyobb és egyedi megrendeléseket is teljesíteni tudjuk. 2023-tól pedig automata szemcseszóró berendezésünk, lézerhegesztőnk, és lézertisztítónk is segíti az előkészítő munkát.


Partnereink: