Aktualitások

Irány a Hungexpo!

Örömmel jelentjük be, hogy idén is részt veszünk az Ipar Napjai kiállításon.

A Mach-Tech/ Ipar Napjai kiállítás a gépgyártás, az ipari technológiák és az innováció kiemelkedő fóruma, és idén sem lesz ez másként.

🌟Újdonságokkal készülünk, kipróbálható lesz élesben a porfestés, lézerhegesztés és egy hajlító robot is bemutatásra kerül.

Ideális lehetőség, hogy megismerkedj velünk és tájékozódj az iparág legfrissebb trendjeiről.


Várunk mindenkit SFS standunknál a Hungexpon, legújabb fejlesztésünkkel.   

🏆Karate Verseny🏆

Vasárnap megrendezésre került a Nyúl Kupa, a Nyílt Kyokushin Karate Utánpótlás OB Versenye a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban.

Megtiszteltetésünkre szponzorként vehettünk rész a versenyen, ahol szurkolhattunk a legifjabbaktól egészen a felnőtt korosztálynak.

Részünkről különlegessége a versenynek, hogy nem csak plakátokkal voltunk jelen hanem, felkérést kaptunk, hogy készítsünk az eredményhirdetéshez dobogót illetve a helyezetteknek érmeket.🥇🥈🥉

Gyors tervezés után el is készült a közel 300 darab érem, majd jöhetett a festésünk és a győztesek a nyakukba is vehették.Céges rap


Elkészült közös munkával a céges zenénk!

Köszönjük a szakmai tudást és minden kreativitást  @EcsedidávidRapszódia 

Hallgassátok Dávid zenéit nagyon ütősek. 


Találkozzunk 2023. május 16.-19. között a Hungexpon az Ipar Napjain. 

Nyakunkon az Ipar napjai kiállítás, úgyhogy itt az idő, hogy az AKCIÓK is előkerüljenek. 

Vásárold le az ELECTRON Porfestő berendezése árát a PROCONSUL és a PAINT TECH GROUP jóvoltából!- azaz, a megvásárolt berendezés árának a feléért cserébe AXALTA-porfestékeket kapsz az általad választott színekben!